söndag 31 maj 2009

Mamma

Grattis på Mors dag! Älskar dig!

Igår åkte jag, Jossan och Betsy med David för att checka Coolangatta. Det är ett ställe som ligger på kusten i närheten av Surfers Paradise. Mycket trevligt att promenera runt där. Vi badade aldrig men det var ganska fint väder, en del moln dock. Igår kväll var vi på förfest i huset hos en tjej som skall åka hem till Sverige i dagarna. Vi var ett par svenskar och en massa Brasilianare! Vi avslutade kvällen på Planet, där vi var förra helgen. KANON KVÄLL!

Idag har jag mest sovit. Var en sväng till affären för att handla lite. Snart blir det middag och Master Chef. Vi blir alltid så hungriga när vi kollar på det så det är bra att äta samtidigt... :-)

Imorgon börjar ett nytt block i skolan. Vi läser i "5 veckors block". I detta blocket läser jag International Ticketing, Destination & Products International och Travel Computer Studies.

1 kommentar:

Berndt. sa...

Hej Anna du ser ut att ha det bra där du befinner dig kansk lite mycke utekvällar men du får ju se en hel del också.Här har vi sommar så länge det nu varar runt 25-28 grader i skuggan så det är lite svettigt just nu. Har varit hos tösen och fått en fin middag med färsk potatis/grillad lax.Just nu försöker jag vädra ut värmen inne så det går att sova någotsånär.
Du får ha en bra dag när du kliver upp Berndt.