söndag 3 maj 2009

Hej på er

Hoppas att ni har haft en bra helg! :-) Det har jag haft!

I torsdags flyttade jag. Efter skolan åkte vi till förmedlingen och skrev på lite papper. Ganska oprofessionella faktiskt... Men men. Tillslut fick vi våra nycklar, efter det tog vi bussen till lägenheten för att kolla läget! Runt 18 lånade vi bilen och tog oss till UniResort för att hämta alla grejer. På vägen hämtade jag även två paket på posten.. WOWOWOWOOOW! Ett var ifrån min kära syster i hade hon stoppat brev, en osthyvel, en bok och kort på mamma o pappa. Och inte att glömma.... Det var parfymerat! hehe! Det andra var ifrån familjen Olsdotter och innehöll Anthon Berg Mandelägg, Gott & Blandat och några tidningar. HUR GÖTT SOM HELST! TACK SÅ JÄTTE MYCKET!

Jag sov jätte bra första natten i lägenheten (natten till fredag) och på vägen till skolan gick jag och log. SÅ NÖJD! Efter skolan så tog jag mig till UniResort för att jag skulle skriva på några papper. Men nej nej. Det skulle jag tydligen göra nästa vecka i stället. Så det var bara att åka tillbaka till stan. På kvällen hade vi förfest här och sen utgång. Mycket trevligt!

Igår gjorde vi inte mycket, gick en sväng till stan bara. Dagens action var när brandlarmet gick. INTE KUL! Fort som bara den fick vi springa ner för trapporna (vi bor på våning 15), måste erkänna att jag var ganska rädd. Brandkåren kom efter några minuter. Vet inte alls vad som orsakade larmet. Kanske var det falsklarm eller så var det en liten brand i någon av lägenheterna. Skönt att det inte var något värre!

Idag startade jag och Betsy dagen med att springa en runda, sen blev det till att duscha och äta frukost. Efter det promenerade vi till affärerna för att inhandla Internet När vi kom hem så ställde jag mig och stekte pannkakor till oss. KANON GÖTT!

Imorgon är det public holiday här i aussie så då är vi lediga. Får se vad som händer...

3 kommentarer:

Patricia sa...

Hej!

Härligt att läsa att ni trivs i eran nya lägenhet. Sitter hos pappa och visar han din blogg.

Lär han att kommentera i en blogg, kram och typ god natt hos dig.

Anonym sa...

TErrar dig igen

måste testa en sak

KRamisar

Berndt sa...

Hej Anna.
Som du ser så har jag fått vetskap om din blogg så nu har du en till som läser med glädje om dina strapatser och ser på dina bilder från ort och ställe. Inte bara dem jag tittar även bilderna på dig. Blir du glad nu? Jag läser att ni har bytt bostad och vad jag förstår har den fallit i smaken det låter bra. Jag skall inte bli långrandigare än så men jag hännger på så du vet det.
Jag och Yvonne hälsar och skickar en stor kram till dig med en önskan var försiktig så syns vi väl någon gång när du har kommit hem.Yvonne säger julklappen väntar på dig fortfarande.
Många hälsningar Berndt& Yvonne