måndag 8 juni 2009

Hej!

Det blev inge vin med Amanda och Linda i lördags. Istället körde vi på en hemma kväll. Var nog lika bra det… De onda i halsen övergick nämligen till en jobbig förkylning. Var inte alls särskilt tuff igår… Känns lite bättre idag.

I förra veckan såg jag en reklamfilm på TV om en gratis BBQ vid Roma Street Parkland den 7/6. Så igår spatserade vi dit. Anledningen till eventet är att i år firar Queensland 150 år som stat. Kön till korven var sjukt lång så vi hoppade det och köpte dricka och vårrullar i stället. Funkade bra! Bilder: KLICKA HÄR!

När vi hade var där i en timma eller två gick vi mot stan igen för att köpa glass och titta på folk. Runt 15 kände vi oss rätt trötta i benen och gick hem för att vila. Kvällen spenderades framför tvn. Sent på kvällen så hörde jag ett ”ringande” ljud, inte alls som brandlarmet låter och det kändes ganska långt borta. Tillslut tröttnade jag på det och gick ut o kikade om det kunde komma ifrån en närliggande byggnad. Men NEJ NEJ! Såklart att det var ifrån vårt hus. Det stod två brandbilar utanför ingången, så vi tog på oss kläderna och sprang ner i ilfart… Vi stod i foajén ett bra tag innan vi fick reda på vad larmet berodde på. Det visade sig vara en vattenläcka på våning 20. Tur att det inte var på vår våning (15)!

Vi har funderingar på att göra var sin ”brandväska” att hänga precis vid dörren, där de viktigaste sakerna alltid ligger. Det är ju inte så att larmet har gått här en gång precis… Det kommer ju inte hända att vi gör det, men vi skämtade om det igår när vi stod där nere!

Idag är det måndag och drottningens födelsedag så vi är lediga! JIPPIE! Större delen av förmiddagen har spenderats på vår balkong. Läste igenom lite skolpapper och ELLE. Tror nog att jag har fått lite färg på nosen. J Om någon timma är det dags att gå och handla middag, det blir risotto med kyckling till. Ikväll skall vi ta båten till South Bank där det är gratis StandUp Comedy! Man får ju passa på! Det eventet har de också för att fira Queensland.

Bilder
Diverse från lägenheten: KLICKA HÄR!
Coolangatta 30/5: KLICKA HÄR!

1 kommentar:

Patricia sa...

wow bor ni på våning 15!!!???

Du måste ha mega utsikt? Fast kanske bara rakt in i ett lika högt hus *asg* Nu ska jag kika på korten innan dagen blir allvar.. men hon är redan 7,10 fattar inte vart tiden tar vägen...

KRAM