tisdag 9 mars 2010

Jag har det bra!

Tänkte att jag börjar berätta om gårdagen... 8.15 gick bussen från Nisse Terminalen, satt i sällskap med 3 andra som går samma utbildning och vi var framme i Helsingborg strax efter elva. Där mötte vi upp med en massa mer härliga blivande RESELEDARE för att äta lunch på Olearys. 14.20 tar vi färjan över till Helsingör och kommer på ett tåg till Gilleleje ganska snabbt. Men vi inser också att vi antagligen blir sena... INTE BRA! Fast det löste sig himla bra... Vi fick tag på taxi + att två av tjejerna flörtade lite med två killar som skjutsa dem.. Så bra :-)

16.45 samlades alla ( vi är 78 st) i en stor sal för att lyssna på info. Det var mycket intressant och kul! Vi blev uppdelade i Klasser och Basgrupper, jag tillhör Grekland och Aten. Tanken är den att Grekland har lektioner ihop och att Aten gör uppgifter tillsammans. Kvällen avslutades med middag, riktigt god mat faktiskt!

Schemat ser ungefär ut så här varje dag: FRUKOST, Lektion 9-13, LUNCH, Lektion 14-18, möte tillsammans med alla klasser, MIDDAG.

Första lektionen idag innehöll mer info samt ett par prov. Det gick helt ok på ett av dem men de andra känner jag att det hade kunnat gå bättre! Efter lunch samlades vi i våra Basgrupper (Aten) för eftermiddagens lektion - Kuoni Explorer! Detta visade sig vara en lektion som gick ut på att utforska Gilleleje! Så vi har agerat reseledare och tagit reda på en massa saker - så himla nyttigt, för det är så man kommer göra på sin destination. Det var inte bara nyttigt utan väldigt roligt också! Härliga människor alltså!

Efter middagen samlades vi igen för att fixa med en uppgift som skall lämnas in imorrn. Ett kontrakt som gäller för våran grupp plus en poster som skall spegla vår själ...

Nu e jag super trött, dags för sängen nu!

1 kommentar:

Hoffar i väst sa...

Himla roligt låter det som du har, så sen får du jobb i grekland som reseledare eller ska ni testa olika länder under utbildningen?

Ha en trevlig kväll

KRAM
Patricia